sobota, 8 czerwca 2013

LUZOWANIE, TRYBOWANIE KURCZAKA




Umiejętność luzowania kurczaka jest niesłychanie przydatna w kuchni. Można, przy użyciu fantazji ułańskiej, którą my Polacy mamy we krwi, tworzyć własne farsze, a co za tym idzie stworzyć pyszne danie, które można podawać na zimno i na ciepło z różnymi dodatkami. I zapewniam Cię, że takiego dania nie powstydziłaby się najlepsza kuchnia świata. A dla Ciebie będzie to danie wyjątkowe, bo stworzone przy pomocy Twojej wyobraźni, która w naszym życiu pełni bardzo ważną rolę.
Zachęcam, bo warto posiąść tę umiejętność. 
Zaskoczysz bliskich, a co najważniejsze? siebie:)
Miłego wyluzowania przy luzowaniu!

Składniki:
  • świeży kurczak
  • ostry nóż
  • chęci do nauki wyluzowania kurczęcia