Jestem wielbicielką tradycyjnej kuchni polskiej, ale chętnie sięgam po przepisy innych narodów.
Mam nadzieję, że moim gotowaniem będę "zarażać", i że wspólnie będziemy świetnie się bawić:)
DO ROBOTYYY !!! :)
KATEGORIE
▼
wtorek, 1 października 2013
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE POD BESZAMELEM
Ziemniaki pieczone pod beszamelem to pyszne danie, i pyszny dodatek do dań. Jest zapiekane pod beszamelem, posypane żółtym serem, jest pyszne, cudowne, wspaniałe,... i jeszcze nie wiem jakie. Polecam, bo warto zajadać się tym pysznym tworem kulinarnym:)
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE POD BESZAMELEM
Składniki:
ziemniaki ugotowane w mundurkach, około 1 kg
masło do wysmarowania naczynia żaroodpornego
kilka ząbków czosnku
ser żółty typu ementaler starty na tarce lub w plastrach
Kliknij mnie SOS BESZAMELOWY Sposób przygotowania tego pysznego dania zaprezentowany jest w filmiku poniżej. Miłego odbioru !
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz