Jestem wielbicielką tradycyjnej kuchni polskiej, ale chętnie sięgam po przepisy innych narodów.
Mam nadzieję, że moim gotowaniem będę "zarażać", i że wspólnie będziemy świetnie się bawić:)
DO ROBOTYYY !!! :)
KATEGORIE
▼
sobota, 8 czerwca 2013
LUZOWANIE, TRYBOWANIE KURCZAKA
Umiejętność luzowania kurczaka jest niesłychanie przydatna w kuchni. Można, przy użyciu fantazji ułańskiej, którą my Polacy mamy we krwi, tworzyć własne farsze, a co za tym idzie stworzyć pyszne danie, które można podawać na zimno i na ciepło z różnymi dodatkami. I zapewniam Cię, że takiego dania nie powstydziłaby się najlepsza kuchnia świata. A dla Ciebie będzie to danie wyjątkowe, bo stworzone przy pomocy Twojej wyobraźni, która w naszym życiu pełni bardzo ważną rolę. Zachęcam, bo warto posiąść tę umiejętność. Zaskoczysz bliskich, a co najważniejsze? siebie:) Miłego wyluzowania przy luzowaniu! Składniki:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz